Primăria Braşov se luptă cu concesionarii din Centrul Civic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Braşovului, democratul George Scripcaru, a anunţat că primele amenzi de câte un miliard de lei vor fi emise pe numele concesionarilor din Centrul Civic. Acolo, construcţii începute

Primarul Braşovului, democratul George Scripcaru, a anunţat că primele amenzi de câte un miliard de lei vor fi emise pe numele concesionarilor din Centrul Civic. Acolo, construcţii începute încă de pe vremea regimului comunist nu au fost finalizate, ba, dimpotrivă, multe dintre ele s-au degradat.
"Discut cu ei de doi ani şi nu se face nimic. Sunt nişte falşi investitori, nişte speculanţi care vor să facă doar bani. Am auzit că cer până la 1.000 de euro/mp. Îi asigur că nu vor primi niciodată preţul acesta", a tunat Scripcaru într-o conferinţă de presă. Unul dintre cei vizaţi este coleg de partid cu primarul Braşovului, Ion Marcu, consilier judeţean şi vicepreşedinte al filialei. Mulţi dintre cei vizaţi au făcut construcţii în afara proiectului tehnic, fără autorizaţie. Edilul ameninţă nu doar cu amenzi fără precedent, dar şi cu demolarea construcţiilor ilegale. "Unii au un tupeu extraordinar. După ce că plătesc o redevenţă de nimic, de 6 bani, îşi permit să încalce şi legea", s-a indignat Scripcaru.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite