Primar cu 45 de dosare, în cursă pentru un nou mandat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi are 45 de dosare penale ce privesc retrocedările de păduri, Gheorghe Săraru, primarul comunei Mera, candidează pentru un nou mandat de primar. Edilul din Vrancea a fost arestat 24 de ore

Deşi are 45 de dosare penale ce privesc retrocedările de păduri, Gheorghe Săraru, primarul comunei Mera, candidează pentru un nou mandat de primar. Edilul din Vrancea a fost arestat 24 de ore în iunie 2006 pentru mai multe infracţiuni, fiind eliberat ulterior pe cauţiune. Săraru este cercetat penal în stare de libertate de către procurorii vrânceni sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu, sustragere de documente oficiale şi instigare la fals.

În urmă cu două săptămâni, Gheorghe Săraru a fost repus în funcţia de primar al comunei Mera şi va candida din partea PSD pentru un nou mandat. "Până când va exista o hotărâre definitivă a instanţei în dosarele mele, legea îmi permite să candidez pentru o funcţie publică", a declarat Săraru. Soţia sa, Maricica, are şi ea un dosar pe rol la Judecătoria Focşani pentru ultraj. Poliţiştii ultragiaţi de nevasta primarului în timpul arestării acestuia s-au constituit parte civilă şi cer 10.000 de euro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite