Prima cupa pentru scuterişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Mol România organizează, sub egida Federaţiei Române de Motociclism, Mol Scooter Cup, prima competiţie de scutere pentru amatori organizată în România într-un cadru reglementat.

Compania Mol România organizează, sub egida Federaţiei Române de Motociclism, Mol Scooter Cup, prima competiţie de scutere pentru amatori organizată în România într-un cadru reglementat. Concursul este programat pentru 26 august, ora 18,00, la circuitul AMCKart din Şoseaua de Centură Bucureşti, nr. 5A.

Competiţia este deschisă publicului amator în vârstă de peste 18 ani, iar spectatorii vor avea intrarea liberă. Înscrierile în această competiţie se pot face la staţiile Mol din Capitală, până la data de 20 august, preselecţia urmând să aibe loc pe 21 august.

Pentru a fi acceptaţi la preselecţie, participanţii trebuie să deţină carnet de conducere valabil sau să fi obţinut aviz de la medicul de familie. De asemenea, doritorii trebuie să se prezinte la preselecţie şi la competiţie cu scuterul în condiţii tehnice foarte bune şi echipament de protecţie complet.

Vor fi două categorii de concursuri: clasa 50 cmc, scuter omologat de stradă, fără modificări, şi clasa Open, 50-80 cmc. doi timpi sau 125 cmc. patru timpi, la care sunt permise modificări.

Premiile concursului constau în câte un scuter marca Generic, pentru primul loc, echipamente speciale de protecţie pentru locurile doi şi trei. Pentru public va fi organizată o tombolă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite