„Prima Casă“ se dă astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Prima Casă“ se dă astăzi
„Prima Casă“ se dă astăzi

Primul credit prin programul guvernamental „Prima Casă” va fi acordat astăzi de BRD-Societe Generale unei familii de tineri din Bucureşti pentru achiziţionarea unui apartament cu două camere.

„Este vorba de un apartament cu două camere, confort 1, situat în Colentina, într-un bloc construit în 1986. Preţul locuinţei este de 54.000 de euro“, a declarat pentru „Adevărul“ Cătălin Grigore, director al companiei imobiliare Premier, firma ce intermediază tranzacţia.

Primul ministru Emil Boc îi va primi mâine la Palatul Victoria pe cei doi soţi pentru a-i felicita, aceştia urmând să fie însoţiţi de reprezentanţii băncii şi de cei ai Premier. Transferul de proprietate va avea loc în a doua parte a zilei, la biroul unui notar public.

Pentru un credit „Prima Casă” de 51.300 de euro (diferenţa de 2.700 de euro până la 54.000 de euro reprezentând avansul de 5%), contractat pe o perioadă de 30 de ani, BRD percepe o dobândă anuală efectivă de 5,49%. Rata lunară este de aproximativ 300 de euro, în ultimii ani ai perioadei de creditare aceasta scăzând la 250 de euro, potrivit calculatorului de pe site-ul băncii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite