Prigoană: „Vreau să demisionez din PDL”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul democrat-liberal Silviu Prigoană a declarat pentru Adevarul că intenţioneză să demisioneze din partid, după ce Colegiul Director al PDL a adoptat ieri rezoluţia prin care demnitarii sunt obligaţi să opteze pentru funcţii sau afaceri cu statul.

„Vreau să demisionez! Eu înainte de a deveni membru PDL am avut carieră de om de afaceri, care este cea mai importantă pentru mine. Nu văd de ce aş renunţa la afaceri acum! În plus, afacerile mele au legătură cu bugetele locale, deci nu înţeleg care este incompatibilitatea”, a comentat Prigoană.

Mai citiţi şi:

Prigoană: "Fiu-meu a făcut şcoala de şoferi la fără frecvenţă!"

Prigoană le trage ţepe ploieştenilor

„Aş putea într-adevăr să trec afacerile pe numele soacrei pe care o cheamă Toma sau pe numele unui nepot de-al nevestei, dar eu sunt deja un brand, am un nume în afaceri şi este total inutil să încerc să mă ascund”, a mai spus deputatul PDL.

Potrivit acestuia, decizia Colegiului Director nu este una corectă. „Eu nici nu am stat în sală când s-a votat rezoluţia, fiind în conflict de interese, dar nu mi se pare o soluţie bună”, a adăugat Prigoană.

Şi-a înaintat demisia la partid

Vicepreşedintele grupului PDL din Camera Deputaţilor, Doru Leşe, a confirmat pentru Adevărul faptul că Silviu Prigoană şi-a înaintat deja demisia. "Mi-a spus personal că şi-a înaintat demisia la partid şi că va activa ca independent", a declarat Leşe.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite