Preţul produselor din carne ar putea scădea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preţul produselor din carne ar putea scădea în perioada următoare, din cauza competiţiei cu produsele europene. Mihai Vişan, preşedintele Asociaţiei Române a Cărnii (ARC), consideră că

Preţul produselor din carne ar putea scădea în perioada următoare, din cauza competiţiei cu produsele europene. Mihai Vişan, preşedintele Asociaţiei Române a Cărnii (ARC), consideră că producătorii români ar putea reduce preţurile pentru a-şi menţine clienţii, chiar dacă acestă mişcare înseamnă, cel puţin pe termen scurt, pierderi. Vişan consideră că producătorii români sunt pregătiţi să ia o asemenea măsură, dacă situaţia din piaţă o va impune. În cadrul unei reuniuni care a avut loc la Iaşi, membrii ARC au criticat interdicţia impusă ţării noastre privind exportul de carne de porc în Uniunea Europeană, ca urmare a reluării vaccinerii împotriva pestei porcine. Membrii ARC pregătesc o campanie de promovare a produselor româneşti din carne, pentru a nu repeta experienţele unor state care au aderat recent şi care au pierdut peste 90% din industria naţională a cărnii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite