Preselecţie pentru slujbe în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele care vor să muncească în Spania se pot înscrie în banca de date a Oficiului pentru Migraţia Forţei de Muncă. Acţiunea are caracter permanent şi îşi pot depune dosarele doar cei

Persoanele care vor să muncească în Spania se pot înscrie în banca de date a Oficiului pentru Migraţia Forţei de Muncă. Acţiunea are caracter permanent şi îşi pot depune dosarele doar cei calificaţi în meseriile de drujbist, fasonator, măcelar tranşator, ospătar, bucătar, asamblor, fierar betonist, dulgher, zidar, faianţar, electrician în construcţii, tinichigiu-vopsitor şi mecanic autobuze şi camioane.
De asemenea, se mai pot înscrie persoanele specializate în meseriile de mecanic utilaj greu, electromecanic, instalator aer condiţionat, cazangiu, sudor argon şi CO2, electrician şi şofer tir internaţional. Până pe 18 mai, la sediul Oficiului din strada Valter Mărăcineanu, numerele 1-3, Bucureşti, se pot înscrie în banca de date femeile care vor să muncească în străinătate în meseria de cameristă. Mai multe informaţii despre condiţii şi despre documentele care trebuie să fie în dosarul pentru înscrierea în banca de date se pot găsi pe site-ul Oficiului, www.omfm.ro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite