Preselectie pentru joburi in Germania si Qatar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca organizeaza, saptamana viitoare, preselectie pentru joburi in Germania si Qatar. Functionarii Oficiului nu cunosc deocamdata cu exactitate cate locuri de munca

Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca organizeaza, saptamana viitoare, preselectie pentru joburi in Germania si Qatar. Functionarii Oficiului nu cunosc deocamdata cu exactitate cate locuri de munca ofera angajatorii straini si cat vor fi salariile.
Asistenti medicali, ospatari, bucatari, receptioneri si economisti pentru Germania
Intre 31 ianuarie si 4 februarie, va avea loc la Sibiu inscriere in baza de date, la sediul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca. Se cauta lucratori calificati in asistenta medicala, comert cu amanuntul, agricultura, horticultura, ospatari, bucatari, receptioneri, economisti. Conditiile sunt cunoasterea foarte buna a limbii germane, varsta maxima 40 de ani si cel putin doi ani vechime dovedita prin cartea de munca (cu exceptia agricultorilor, care trebuie sa aiba cel putin 6 ani vechime). Receptionerilor li se cer in plus limba engleza si operare pe calculator. Contractul de munca se incheie pe o perioada de un an si jumatate. De asemenea, se mai cauta sezonieri pentru domeniul agricol, hotelier, precum si lucratori expozanti, pentru montare si demontare carusele mobile. Expozantilor li se cere sa aiba carnet de conducere pentru camion si varsta cuprinsa intre 22 si 35 de ani. Persoanele care au rau de inaltime sunt sfatuite sa nu candideze pentru posturile de expozanti. Selectia finala va avea loc in doua transe: in februarie si in aprilie.
1.200 USD/luna - leafa in Qatar
Preselectia pentru Qatar va avea loc la sediul Oficiului din Bucuresti, strada Walter Maracineanu, intre 1 si 4 februarie. Se cauta analisti supraveghetori, maistri analizori de procese, de sisteme de foc si gaz, tehnicieni analisti, de gaz si foc, de masuratori. Cunoasterea foarte buna e limbii engleze este prima conditie. Pentru a afla care sunt restul conditiilor, persoanele interesate se pot adresa la Oficiu. Selectia finala va avea loc in jurul datei de 18 februarie si va consta doar intr-un concurs de dosare. Directoarea Oficiului, Daniela Andreescu, spune ca salariile sunt cuprinse intre 1.200 si 1.500 de dolari pe luna.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite