Preşedintele TVR, despre acuzaţiile aduse lui Tabără: „Nu poţi să pui la zid pe cineva la cum arată lucrurile în acest moment“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Lăzescu, preşedintele-director general al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), a spus că nu poate comenta acuzaţiile de viol care i se aduc directorului Departamentului Film al televiziunii, Cristian Tabără, atât timp cât nu există suficiente „elemente concrete“. 

„În acest moment este mult prea devreme să ne pronunţăm, e un caz incipient din punct de vedere al justiţiei, iar din punctul lui de vedere (al lui Cristian Tabără, n. r.) e o situaţie delicată“, a declarat Alexandru Lăzescu.

Preşedintele TVR a precizat că, la cum arată lucrurile în acest moment, „nu poţi să pui la zid pe cineva“, având în vedere că, pentru o acuzaţie atât de gravă trebuie să existe o bază solidă. „Rămâne de văzut dacă e ceva solid din punct de vedere al instrumentării cazului, să vedem cum decurg lucrurile în instanţă, deocamdată suntem într-o fază de cercetări premergătoare“, a completat Lăzescu.  

Întrebat dacă scandalul, fie că are baze reale, fie că nu, va afecta în vreun fel televiziunea publică, Lăzescu a răspuns: „Dacă subiectul este gestionat cu bună credinţă în spaţiul media, n-ar trebui ca imaginea TVR să fie afectată“. „Singurul lucru pe care sper că-l vor face gazetele şi presa cu credibilitate este să trateze cu delicateţea necesară, nu să ignore subiectul“, a completat preşedintele TVR.

Acesta a subliniat că trebuie ţinut cont de felul în care acest scandal ar putea afecta viaţa fetiţei implicate, dar şi cariera lui Cristian tabără, în cazul în care se va dovedi că acesta este nevinovat

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite