Preşedintele sârb, în justiţie pentru că a băut alcool pe stadion după meciul Serbia-România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia a depus plângere împotriva preşedintelui sârb Boris Tadici pentru că a deschis o sticlă de şampanie când Serbia s-a calificat la Campionatul Mondial din 2010, relatează agenţia Beta. Tadici este acuzat de încălcarea legii împotriva violenţei pe stadioane. 

Potrivit AFP, Tadici şi mai mulţi oficiali sârbi au deschis o sticlă de şampanie în loja de pe stadionul Steaua Roşie, de la Belgrad, pentru a sărbători victoria Serbiei în faţa României.

Poliţia din Belgrad a depus plângere la tribunalul local din Belgrad împotriva lui Tadici, a preşedintelui Asociaţiei sârbe de Fotbal Tomislav Karadzici, a ministrului sporturilor Snezana Markovici-Samardzici şi a altor oficiali, pentru că "au încălat legea pentru prevenirea violenţei şi comportamentului indecent la evenimentele sportive".

Tadici a dat asigurări că va plăti amenda, dacă va fi găsit vinovat.  Această lege interzice vânzarea şi consumul de alcool pe stadioane şi în cluburi sportive.

Sebia a fost în ultimele săptămâni teatrul unei serii de episoane de violenţă, comise în special de grupări ultranaţionaliste şi de huligani, relatează NewsIn.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite