Preşedintele Tribunalului Timiş, în comă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorul Lucian Iusanu, preşedinte al Tribunalului Timiş, a ajuns în comă la spital în urma unui accident rutier grav, în care şoferul instituţiei şi-a pierdut viaţa. Accidentul

Judecătorul Lucian Iusanu, preşedinte al Tribunalului Timiş, a ajuns în comă la spital în urma unui accident rutier grav, în care şoferul instituţiei şi-a pierdut viaţa. Accidentul s-a produs ieri, în jurul orei 12.30, pe DN6, care leagăşoara de oraşul Sânnicolau Mare. "Pe raza localităţii Lovrin, la o curbă periculoasă la dreapta, şoferul a pierdut controlul maşinii din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

Ploua torenţial în acel moment. Maşina s-a izbit de un copac de pe marginea drumului", a declarat Florin Bolbos, şeful Poliţiei Rutiere Timiş. Preşedintele Tribunalului a fost transportat iniţial la Spitalul Municipal, unde i s-a extirpat splina, iar ulterior mutat la Secţia Neurochirurgie a Spitalului Judeţean pentru o altă operaţie. Medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire ale magistratului. Directorul Spitalului Municipal, Octavian Creţ, a declarat că starea judecătorului este foarte gravă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite