Preşedintele FRF, audiat la DNA în ancheta transferurilor internaţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu (foto), a dat o declaraţie ieri la DNA în dosarul privind transferurile internaţionale de fotbalişti. Mircea Sandu a fost

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu (foto), a dat o declaraţie ieri la DNA în dosarul privind transferurile internaţionale de fotbalişti. Mircea Sandu a fost rezervat în declaraţii la ieşirea de la DNA, spunând doar că a fost audiat în calitate de martor şi că ancheta continuă pentru "a scoate adevărul la iveală".

Luni, Gheorghe Dinu, fost preşedinte al FC Rapid, în prezent preşedinte al FC Braşov, a fost audiat de procurorii anticorupţie în calitate de martor în dosarul privind transferurile în străinătate ale unor jucători.

Dinu Gheorghe a declarat că a fost audiat ca martor în cazul transferurilor jucătorilor Cristian Dulca şi Florin Bratu. În ianuarie, DNA a început urmărirea penală împotriva a zece oameni de fotbal în legătură cu transferurile a 12 fotbalişti în străinătate, în urma cărora s-ar fi adus prejudicii de zece milioane de euro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite