Preşedintele CJ Constanţa a adormit, în trafic, la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a adormit la volanul autoturismului personal, joi noapte, într-una dintre cele mai aglomerate intersecţii din oraş. Cum

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a adormit la volanul autoturismului personal, joi noapte, într-una dintre cele mai aglomerate intersecţii din oraş.
Cum somnul alesului se prelungise mult peste sfertul academic, iar blocarea unui sens de mers crease deja probleme în trafic, şoferii şi pietonii panicaţi au sărit în ajutor. Timp de 40 de minute, strigătele şi bătăile în geam s-au dovedit însă zadarnice, oamenii temându-se să nu fie vorba de stop respirator sau de altceva mai grav. Aşa că au spart geamul şi au chemat poliţia. N-a fost nevoie de asistenţă medicală, şeful CJ fiind suit într-o altă maşină de către propriul său şofer, sosit în grabă, iar autoturismul "adormit", dus la garaj. Totul însă fără ca poliţiştii să-i facă lui Constantinescu testul pentru stabilirea alcoolemiei. Purtătorul de cuvânt al poliţiei constănţene, Sarmizia Fetcu, spune că, deşi n-a fost vorba de accident rutier, poliţiştii în culpă sunt acum în ancheta IPJ. Şeful IPJ Constanţa, comisarul-şef Victor Popescu, declară că aceştia vor fi judecaţi de Consiliul de disciplină şi că vor suporta rigorile legii dacă vor fi găsiţi vinovaţi. Purtătorul de cuvânt al CJ Constanţa pune incidentul pe seama oboselii extreme a şefului său, amplificată şi de dezamăgirea că HCM Constanţa, echipa sa de suflet, a ratat la mustaţă calificarea în elita continentală.
Nicuşor Constantinescu s-a ciondănit cu ziariştii
Prezent la reuniunea aleşilor locali ai PSD, Nicuşor Constantinescu a susţinut, mai întâi, că a adormit la volan, apoi că i s-a făcut rău "de spondiloză". "Nu am consumat alcool, mi s-a făcut rău şi mă bucur nespus că am putut să opresc şi să-mi chem colegii. Nu am fost la IML, nu mi s-a luat nicio probă de sânge pentru că nu am încălcat nicio lege. Ce dacă eram în mijlocul intersecţiei? Am oprit pentru că eram bolnav, am 130 de kilograme, da?!", a replicat Constantinescu. În final, exasperarea acestuia a ajuns la paroxism, el întrebându-i pe ziarişti dacă vor să ştie şi de câte ori a avut relaţii sexuale cu soţia. Pe de altă parte, şeful său de partid, Mircea Geoană, spune că şofatul sub influenţa băuturilor alcoolice este o modă lansată chiar de preşedintele Traian Băsescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite