Preşedintele Asociaţiei nipono-române, ucis de un maidanez la doi paşi de guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cetăţean japonez, în vârstă de 68 de ani, a murit, ieri după-amiază, în Bucureşti, după ce a fost muşcat de un câine maidanez. Japonezul a fost muşcat în timp ce încerca să ajungă

Un cetăţean japonez, în vârstă de 68 de ani, a murit, ieri după-amiază, în Bucureşti, după ce a fost muşcat de un câine maidanez.
Japonezul a fost muşcat în timp ce încerca să ajungă de la maşină până în scara blocului în care locuia, în zona guvernului. Surse judiciare susţin că muşcătura a secţionat artera femurală, iar japonezul, care era, potrivit Mediafax, preşedintele Asociaţiei nipono-române, nu a avut nicio şansă de scăpare, din cauza sângerării abundente. Victima a apucat să îl roage pe portar să sune la Salvare, după care s-a prăbuşit în scara blocului. Viceprimarul Capitalei, Răzvan Murgeanu, ne-a declarat: "Municipalitatea şi guvernul trebuie să ia măsuri radicale pentru eliminarea fenomenului câinilor vagabonzi. După părerea mea, câinii vagabonzi trebuie ucişi în 48 de ore, dacă nu sunt revendicaţi".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite