Presa internaţională scrie despre cazul "şocant" al unei fetiţei de doi ani din România care fumează şi bea cafea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetiţa apare în fotografii fumând
Fetiţa apare în fotografii fumând

Presa internaţională relatează cazul unei fetiţei în vârstă de doi ani din România care fumează şi bea cafea, încurajată de mama ei. Daily Mail, Austrian Times şi Huffington Post publică poze şi înrergistrări cu fetiţia pe care le califică "şocante".

O înregistrare video şocantă arată o fetiţă, de doi ani, pufăind ţigări (apoi consumând cafea), într-un articol cu titlul "Bebeluşul fumător", publicat în Daily Mail. Cotidianul britanic scrie că tatăl copilei a acuzat-o pe fosta sa soţie că a învăţat-o pe fiica lor să fumeze, după ce imaginile au apărut pe Internet.

Gabriel Burulea, în vârstă de 30 de ani, susţine că fosta sa soţie, Elena Ursu, a postat înregistrarea video pe YouTube pentru a-l enerva pe el. Bărbatul speră acum să obţină custodia fetiţei, notează Daily Mail.

"Fiica noastră nu vrea lapte - ci doar cafea - iar în loc de dulciuri vrea ţigări. Este îngrozitor", a declarat bărbatul, potrivit publicaţiei britanice.

"Când am putut s-o vizitez, era atât de disperată după o ţigară, încât lua chiştoace şi le băga în gură", a mai spus tatăl, citat de publicaţia Austrian Times.

Cazul este semnalat şi de site-ul american de ştiri Huffington Post, care publică şi înregistrarea video de pe YouTube. "Vrea să mă enerveze arătându-mi cum tratează copilul nostru, dar sper că acest lucru se va întoarce împotriva ei şi că va fi ceea ce trebuie ca să câştig custodia", a precizat Burulea, potrivit Huffington Post.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite