"Presa nu este interesată de reuşit ele unei blonde"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrenalina aventurilor pe două roţi vine în fiecare duminică, pe TVR2, de la Cristina Şoloc, coprezentatoarea emisiunii Moto Magia. Cristina vorbeşte despre partea cu "surprize-surprize" care

Adrenalina aventurilor pe două roţi vine în fiecare duminică, pe TVR2, de la Cristina Şoloc, coprezentatoarea emisiunii Moto Magia. Cristina vorbeşte despre partea cu "surprize-surprize" care se ivesc la filmări, despre cât este "hard" şi "fun" în munca ei:

"Multă lume crede că mai mult ne distrăm decât muncim. E adevărat că poate fi <> când faci ceva ce-ţi place, dar trebuie luat în calcul şi pericolul la care ne expunem permanent. La o filmare pe ploaie, am căzut cu motocicleta exact în faţa camerei de filmat. Asfaltul era ud, la frânare am prins şi nişte frunze, iar roata faţă a derapat.

A fost o <> spectaculoasă, pe care am dat-o şi în emisiune." La o altă filmare, în zona Televiziunii, un taximetrist nu i-a dat prioritate şi a fost nevoită să vireze şi să frâneze brusc pe piatra cubică.

"Evident că am culcat motocicleta şi am blocat traficul. Să nu-ţi spun ce-a fost la gura şoferilor… Din "motociclişti drogaţi" nu ne-au scos. Şi n-a fost vina mea.

Acum mă amuză aceste întâmplări, dar, dacă mă accidentam, nu ştiu cât de amuzant ar mai fi fost", relatează Cristina. De curând, Cristina şi colegul ei de emisiune, Cătălin Heson, au scos pe străzile Capitalei un exemplar unic în România, un ATV care costă vreo 70.000 de euro.

Efectul a fost instant. "GG Quadster se numeşte. A produs o adevărată nebunie în trafic, dar şi printre pietoni.

Toţi erau muţi de admiraţie. Doi şoferi au uitat că sunt la volan, şi nu la expoziţie, şi s-au ciocnit. A venit poliţia la faţa locului, dar noi am scăpat basma curată." Acesta ar fi un avertisment către şoferii care se uită după fetele blonde, frumoase, care umblă pe supermotoare şi fac emisiuni tv pe şosea!

Şi-a lovit partenerul unde nu trebuie

Absolventă de filologie, Cristina Şoloc a fost membră a unei trupe de dans modern cu care a obţinut multe performanţe! Tot la capitolul "realizări ale trecutului" se înscriu şi cele două medalii câştigate la recitări la Festivalul Cântarea României.

Iar despre cele mai recente, enumeră un premiu la un festival internaţional pentru film documentar, "o surpriză pentru mulţi colegi de televiziune care vedeau în mine blonda de pe motoare", zice Cristina. Ea începe cu... dansul: "În anul I de facultate, pentru că eram destul de plinuţă, aveam cu vreo 10 kg mai mult decât acum, am decis că este cazul să mă apuc de sport.

Aşa că m-am înscris în trupa de dans modern a Universităţii Tehnice din Cluj. Mi-am găsit destul de repede locul în trupă, câştigam şi bani dansând în spectacolele studenţeşti sau la balurile bobocilor. Până când, la un concurs naţional televizat, din cauza emoţiilor, am uitat să intru în scenă, iar partenerul meu a fost nevoit să danseze sigur", povesteşte.

Pe la jumătatea dansului, şi-a amintit că ar fi trebuit să fie şi ea acolo. "Am intrat singură, ca o <> , iar la prima priză, pentru că n-am aterizat cum trebuie, mi-am lovit partenerul cu piciorul exact… unde nu trebuie. Şoc, icnet, lacrimi în ochi de durere, dar trebuia să continuăm, doar eram în concurs. Şi, ca să încheiem apoteotic, la ultima priză mi s-a ridicat din greşală cămaşa deasupra sutienului, în aplauzele spectatorilor. Am trăit o adevărată dramă, care m-a făcut să plâng o săptămână de jenă."

Într-un final, Cristina s-a consolat. Trupa obţinuse locul doi pe ţară, şi Cristină Ţicală, pe numele de atunci, avea din nou bilete gratuite la mare.

Deja ştiut: Cristina este nora lui Paul Şoloc. Soţul ei, Cătălin Şoloc, este producătorul emisiunii. Băieţelul lor, Alexandru, în vârstă de un an şi şapte luni, dă semne că ar putea călca pe urmele mamei. De curând, băieţelul a primit o motocicletă electrică - jucărie, desigur -, pe care o ambalează de zor. "Poate când va fi mare altfel vor fi regulile de circulaţie.

Deocamdată, la noi, mersul pe motocicletă nu este sigur, deci nu mă încântă perspectiva ca Alexandru să ajungă, la fel ca mine, dependent de motoare." Nelămurit a rămas capitolul "pile", de care a fost adesea, pe nedrept, suspectată. Cristina face lumină în acest subiect: "La început, mă necăjeam foarte tare. Cu timpul, am început să mă obişnuiesc cu ideea că, orice aş face şi oricâte premii aş lua, în ochii unora voi fi tot nora lui Paul Şoloc, care mai mult ca sigur a intrat cu <> în televiziune.

Şi nu pot să-i condamn.

Poate unii chiar nu ştiu că am lucrat în televiziune înainte să-l cunosc pe Cătălin şi sunt sigură că majoritatea habar n-au că am obţinut deja două premii importante în plan profesional, cu care unii nu se pot mândri nici când ies la pensie. Dar ştiu că presa, în general, nu e interesată să sublinieze şi reuşitele unei blonde. Subiectul ăsta nu vinde. Vrem doar scandal pe pâine!!! Aşa că nu-mi rămâne decât să-mi fac meseria cât pot de bine şi în continuare, fără să aştept neapărat aprecierea celor din jur!" Ceea ce se şi întâmplă, credem noi.


Orice aş face şi oricâte premii aş lua, în ochii unora voi fi tot nora lui Paul Şoloc
Cristina Şoloc

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite