Mititelu: "De ce nu e convocat Prepeliţă?" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mititelu: "De ce nu e convocat Prepeliţă?" - Revista presei sportive
Mititelu: "De ce nu e convocat Prepeliţă?" - Revista presei sportive

Presa sportivă de astăzi scrie despre motivul pentru care Prepeliţă nu este convocat, posibilitatea ca Ţălnar să fie demis sau modul de acţiune al lui Stoichiţă ca Steaua să ajungă în primăvara europeană. Printre alte subiecte, Prunea consideră că dimamoviştii pot să schimbe istoria în meciul cu Rapid, iar Rafa Benitez a luat 13 decizii care l-au tras în jos.

De ce nu e convocat Prepeliţă? Adrian Mititelu lansează un nou atac la adresa selecţionerului şi îl acuză dur pe acesta că face jocurile altor conducători de club din Liga I. În opinia finanţatorului Universităţii Craiova, Răzvan Lucescu refuză să-l cheme la lot pe Andrei Prepeliţă de teamă că acesta l-ar putea scoate din echipă pe Mihai Roman, de la Fc Braşov. "Cineva îşi doreşte ca Roman să ajungă mare, e un abuz!", spune Mititelu, citat de ProSport.

Ţălnar ar putea fi demis. Dacă nu va învinge mâine seară, Ţălnar ar putea fi demis, iar conducătorii "câinilor" vor accelera negocierile cu Ioan Andone. Letargia din jocul "câinilor" i-a speriat pe şefi. "În ritmul ăsta iar nu cucerim nici un trofeu. Parcă nu mai au chef de viaţă, ai impresia că sunt duşmanii lui Dinamo", se plâng acţionarii. Salvarea ar putea-o reprezenta Ioan Andone. Ar fi al patrulea antrenor în acest sezon, după Bonetti, Ion Marin şi Cornel Ţălnar, potrivit Gazeta Sporturilor.

Stoichiţă s-a rugat de Roberto Carlos s-o ajute pe Steaua. Stoichiţă s-a rugat de Roberto Carlos şi Daum de la Fener s-o bată pe Twente ca Steaua să ajungă în primăvara Europa League."Le-am spus, nu vă mai speriaţi de nume, de faimă, sunteţi egalii lor de la început până la sfârşit." "I-am rugat pe Roberto Carlos şi Daum să o bată pe Twente", a spus Stoichiţă, citat de Sport.ro.

Prunea: "Dinamoviştii pot să schimbe istoria în meciul cu Rapid". Fostul portar al echipei Dinamo Bucureşti, Florin Prunea, consideră că jucătorii formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare îşi pot lua revanşa în faţa propriilor suporteri pentru parcursul slab din cupele europene, printr-un rezultat bun în meciul de duminică, împotriva Rapidului. Prunea a declarat pentru Sport Total FM că partidele contra formaţiei giuleştene aveam mereu o încărcătură specială pe când era jucător şi că pentru astfel de întâlniri un fotbalist se antrenează tot anul, potrit Sport Total FM.

13 decizii total neinspirate care l-au tras în jos pe Rafa Benitez. Rafael Benitez a reuşit să devină un idol al tribunelor de pe Anfield Road în cei cinci ani de când a venit pe postul de manager al echipei Liverpool (2004 - prezent). Au existat momente în care anumite decizii extrem de inspirate au făcut ca publicul să creadă că se află în prezenţa "măreţiei". Toţi îl aclamau pe "legendarul Rafa", anunţă ProSport.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite