Preotul exorcist, şapte ani la închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preot de la Mănăstirea "Sfânta Treime" din Tanacu, Daniel Corogeanu (foto), a fost condamnat definitiv ieri de instanţa supremă la şapte ani de închisoare pentru lipsire de libertate

Fostul preot de la Mănăstirea "Sfânta Treime" din Tanacu, Daniel Corogeanu (foto), a fost condamnat definitiv ieri de instanţa supremă la şapte ani de închisoare pentru lipsire de libertate în mod ilegal, urmată de moartea victimei - măicuţa Irina Cornici, 23 de ani. Astfel, instanţa supremă a respins recursul declarat de preotul "exorcist" la pedeapsa aplicată de magistraţii Curţii de Apel Alba, care îi înjumătăţiseră condamnarea de 14 ani decisă iniţial de Tribunalul Vaslui.

De asemenea, complicele lui Corogeanu - fosta stareţă a mănăstirii din Tanacu, Nicoleta Sofia Arcălianu, va sta după gratii şase ani de închisoare, iar celelalte trei măicuţe, Adina Cepraga, Simona Bârdănaş şi Elena Oţel, au primit câte cinci ani de închisoare. Totodată, magistraţii i-au obligat pe cei cinci la plata a 200 de lei cheltuieli judiciare către stat.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite