Premoniţiile lui Ralph: "Despre mine se scriu scenarii de filme"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Costache - Ralph (foto), tânărul care la numai 19 ani a ales să-şi pună capăt zilelor doborât de o dragoste neînţeleasă, şi-a făcut o scurtă descriere pe un site de întâlniri

Bogdan Costache - Ralph (foto), tânărul care la numai 19 ani a ales să-şi pună capăt zilelor doborât de o dragoste neînţeleasă, şi-a făcut o scurtă descriere pe un site de întâlniri care avea să se transforme în realitate.

"Deci... <> nu e de mine. Despre mine se scriu cărţi, romane poliţiste, scenarii de filme etc :))… sau mai bine vă uitaţi voi la poze şi spuneţi <> /<> /<> /<> /<> =))". Aşa se descria Ralph cu puţin timp înainte de a da prilejul să se scrie despre el adevărate scenarii. Pe aceeaşi pagină de internet, tânărul povestea că îi place să vorbească despre "visele lui şi viaţa în general". Despre viaţa lui nu va mai vorbi niciodată. Procurorii Parchetului Capitalei au continuat ieri audierile în acest caz cu vecinii Corinei Vasile, profesoara de limba română pentru care Bogdan a preferat să moară decât să nu o ştie lângă el. Corina decisese de mai mult timp să pună capăt relaţiei cu Bogdan, sentimentele pe care le nutrea însă pentru el se reaprindeau mereu, iar dorinţa unei vieţi liniştite alături de soţ era deseori spulberată de dragostea pentru Ralph.

Corina Vasile, adeptă a cultului adventist

Iubirea Corinei venea oarecum în contradicţie cu "regulile" Bisericii Creştine Adventiste, cult religios la care profesoara de română aderase, dar şi cu starea sa civilă, ea fiind măritată de peste cinci ani. Profesoara a recunoscut că se iubea cu Bogdan. De altfel, ea nici nu putea ascunde acest lucru. Conform unor surse judiciare, procurorii au mers din prima clipă pe varianta sinuciderii din dragoste, mai ales că telefonul lui Ralph a fost imediat ridicat de anchetatori - iar mesajele între cei doi arătau mai mult decât evident că era vorba despre o poveste de iubire. În momentul în care părinţii tânărului au declarat că Bogdan şi Corina erau doar simpli prieteni, procurorii s-au gândit că relaţia lor nu era cunoscută de nimeni şi au păstrat confidenţialitatea informaţiilor. Corina Vasile nu a negat niciodată povestea de dragoste cu Bogdan, însă a cerut protecţia audierii. Ea le-a povestit procurorilor că soţul său ştia de relaţia ei cu Bogdan Costache. De altfel, Corina a petrecut Revelionul 2007 cu Bogdan, însă după Sărbători a decis să nu pună capăt căsniciei. Ralph o mai ameninţase că se sinucide, însă nu l-a crezut în stare de aşa ceva. De altfel, părinţii lui Bogdan le-au spus procurorilor că nu doresc să-i facă niciun rău Corinei, având în vedere că varianta unei posibile crime este exclusă.

În aceste condiţii, anchetatorii au decis că reconstituirea nu se mai impune.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite