Premierul, întâmpinat de iubitul lui Cheeky

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul-ministru Călin Popescu Tăriceanu a fost întâmpinat ieri, la Londra, de parlamentarul britanic Lembit Opik chiar în faţa Legislativului Marii Britanii. Opik este cunoscut în România

Primul-ministru Călin Popescu Tăriceanu a fost întâmpinat ieri, la Londra, de parlamentarul britanic Lembit Opik chiar în faţa Legislativului Marii Britanii. Opik este cunoscut în România pentru relaţia sa cu Gabriela Irimia, membră a trupei Cheeky Girls.

Parlamentarul britanic i s-a adresat primului-ministru în limba română, iar acesta, mirându-se că i se vorbeşte în româneşte, a fost informat că a fost învăţat de Gabriela.

Lembit Opik este membru al grupului de prietenie româno-britanic şi a declarat ieri că, după părerea sa, relaţiile de muncă între români şi britanici ar trebui să se îmbunătăţească dacă englezii nu vor folosi mâna de muncă ieftină a românilor, iar românii nu vor profita de legislaţia britanică în domeniul muncii.

Primul-ministru s-a întâlnit ieri cu parlamentari englezi din grupul de prietenie româno-britanic şi le-a solicitat acestora să susţină ridicarea restricţiilor de pe piaţa muncii pentru români. Călin Popescu Tăriceanu urma să se întâlnească aseară cu premierul britanic Gordon Brown, la reşedinţa acestuia din Downing nr. 10, pentru o discuţie care viza emigranţii români din Marea Britanie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite