Premierul a împuşcat criza pe pârtie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful guvernului, Emil Boc a participat, ieri, la „Serbările Zăpezii” de la Băişoara

Prim-ministrul va transmite Ministerului Turismului proiectul care prevede construirea unei pârtii de opt milioane de euro. El a fost întâmpinat la intrarea în staţiune de primarul din Băişoara, Minodora Luca, şi de un grup de fete îmbrăcate în costume populare, care l-au servit cu pâine, sare şi un pahar cu ţuică, transmite corespondentul Mediafax.

 

Premierul Emil Boc va transmite Ministerului Turismului proiectul „Turism de iarnă în Munţii Apuseni“, întocmit de Primăria Băişoara şi Consiliul Judeţean Cluj, estimat la opt milioane de euro, care prevede construirea unei piste de schi de trei kilometri. Boc a declarat că acest proiect va putea fi valorificat „prin susţinere guvernamentală şi fonduri europene”. „Pâine cu coajă, ca la mama acasă. Am primit şi ţuica aceasta, care după mărgelele pe care le are, trebuie să fie bună”, a afirmat premierul.

Serbări cu primul-ministru în premieră. Acesta a urcat pe pârtia de la Băişoara, alături de soţia lui şi de cele două fiice, şi a asistat la câteva probe din concurs, printre care şi paintball pe schiuri. Directorul Palatului Copiilor Cluj, Valentin Cuibus, organizatorul manifestării, a declarat că este pentru prima oară când un premier participă la serbările de la Băişoara.

 

Boc i-a felicitat pe organizatori pentru manifestare şi le-a transmis copiilor prezenţi că o alternativă „la violenţă şi la găştile de cartier” o reprezintă „sportul, cartea şi învăţătura”. Premierul a făcut fotograii alături de copiii veniţi din mai multe judeţe la „Serbările Zăpezii”. Şeful Guvernului a fost însoţit de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, de lideri ai PDL Cluj şi de primarul din Turda, Tudor Ştefănie.

 

În staţiunea Băişoara din judeţul Cluj s-a desfăşurat, sâmbătă, cea de-a opta ediţie a „Serbărilor Zăpezii”, la care, potrivit directorului Palatului Copiilor Cluj, Valentin Cuibus, participă circa nouă sute de şcolari. La „Serbările Zăpezii” au confirmat participarea reprezentanţi din 20 de judeţe, care au venit cu echipaje complete formate din câte cinci elevi pentru probele de schi şi sanie.

Programul a cuprins, pe lângă concursuri de schi şi sanie, spectacole de dansuri ale formaţiilor Palatului Copiilor, concerte cu artista de muzică populară Maria Dan Golban şi formaţia Semnal M, precum şi focuri de artificii. Astăzi, participanţii se vor întoarce acasă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite