Premierul anunţă vremuri grele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Boc a explicat că se anunţă un an mai greu decât alţii pe care i-a traversat România după 1989. Fostul primar al municipiului Cluj-Napoca a sărbătorit acasă 150 de ani de la Unirea principatelor.

„Vin vremuri mai dificele pentru toate ţările, dar care pot fi depăşite numai prin cele două principii, unitate şi solidaritate. La nivel guvernamental va trebui să ne orientăm spre cele două politici mari, respectiv politica economică, pentru a putea duce locuri de muncă şi prosperitate şi componenta socială, adică statul să aibă resurse pentru a acoperi plata salariilor şi a pensiilor", a afirmat premierul Boc.
Pemierul a făcut aceste declaraţii pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, unde a urcat, sâmbătă seară, înaintea spectacolului organizat de Primăria Cluj-Napoca pentru marcarea împlinirii a 150 de ani de la Unirea Principatelor Române.
Emil Boc a stat în sală aproape o jumătate de oră şi a plecat, însoţit de primarul interimar Sorin Apostu, înainte de începerea spectacolului propriu-zis.

Boc vrea solidaritate

„Vă asigur că Guvernul va avea această grijă să se orienteze pentru a-i proteja din punct de vedere social pe cei cu pensii şi salarii mici, să nu se simtă abandonaţi în acest vremuri dificile", a spus premierul Boc, citat de corespondentul Mediafax. Potrivit acestuia, dorinţa Guvernului este ca în pimul rând să existe solidaritate şi nimeni să nu se simtă abandonat.
"Principala misiune pentru realizarea obiectivelor o au guvernanţii, iar eu vreu să fiu garantul acestor speranţe şi promisiuni pe care le-am făcut", a adăugat Boc.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite