Premierul Tăriceanu, la mărţişoare în Romană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vânzătorul a primit bonus un autograf de la premier pe unul dintre ambalajele produselor expuse Călin Popescu Tăriceanu a ales să cumpere mărţişoare ieftine, de la vânzătorii

Vânzătorul a primit bonus un autograf de la premier pe unul dintre ambalajele produselor expuse

Călin Popescu Tăriceanu a ales să cumpere mărţişoare ieftine, de la vânzătorii ambulanţi de la Piaţa Romană. După ce s-a plimbat de două ori printre măsuţele cu mărţişoare, premierul s-a hotărât să cumpere de la un tânăr de 28 de ani.

Tăriceanu a luat 12 mărţişoare

Vânzătorul se numeşte Alexandru Ivan şi stă cu marfa la tarabă de mai bine de o săptămână. El vine la muncă la ora 6 şi pleacă la ora 23. Ieri, Alexandru a avut şi un client special.

"După ce a trecut pe la colegi, s-a apropiat de măsuţa mea şi a cerut referinţe. A cumpărat marfă de 19 lei şi i-am dat şi restul, un leu",povesteşte vânzătorul ambulant. Călin Popescu Tăriceanu nu a fost pretenţios. El a luat 10 mărţişoare de 1,5 lei şi două de 2 lei.

Între Mickey Mouse şi Popeye Marinarul

"A cumpărat trifoi, ciupercuţe, buburuze şi doi Mickey Mouse.
S-a uitat şi la un Popeye, dar a ales şoricelul", spune Alexandru despre ce a ales clientul guvernamental. Vânzătorul mai spune că nu i-a făcut ofertă specială lui Tăriceanu, ci i-a dat la preţul scris cu pixul chiar lângă fiecare produs în parte.
"I-am dat la valoarea la care vând la toată lumea. Pentru că mi-a dat un autograf pe un ambalaj, i-am dat şi un mărţişor de 50 de bani cadou. Aşa că m-a ales pe mine", adaugă Alexandru.

SPP-ul a fost cu ochii în patru

Vânzătorul ambulant spune că nu a scăpat nici de vigilenţa Serviciului de Pază şi Protecţie. "Când se învârtea premierul, am băgat mâinile în buzunar, pentru că era frig la 10 dimineaţa. Un ofiţer din echipa lui a venit şi mi-a scos mâinile din geacă. I-am spus că nu voiam să fac nimic, îmi era doar frig", îşi aminteşte tânărul. Alexandru a mai observat că Tăriceanu este cam nepriceput la cumpărături. "Nu cred că premierul cunoaşte banii. Nici nu ştia ce bani are în buzunar. Mi-a dat 20 de lei şi nici nu ştia bine valoarea lor. Se vede că altcineva face cumpărăturile în casă", a constatat Alexandru Ivan.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite