Premiere americane episodul 3 -

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Continuăm şi în această ediţie seria de prezentări ale unor producţii de televiziune de peste Ocean şi, după cum se vede pe micile ecrane din SUA (şi pe iTunes, ca să nu credeţi că am

Continuăm şi în această ediţie seria de prezentări ale unor producţii de televiziune de peste Ocean şi, după cum se vede pe micile ecrane din SUA (şi pe iTunes, ca să nu credeţi că am piratat ceva), vom mai avea sezonul acesta despre ce să stăm de vorbă, pentru că lupta pentru ratinguri în America este atât de mare, încât noile producţii realizează lucruri pe care, cum să zicem, cinci ani în urmă nici nu le speram.
Deja în al treilea sezon de "Lost", am descoperit cel puţin încă două seriale care pe mine mă fac să aştept cu nerăbdare să se difuzeze următorul episod şi apoi să se găsească pe internet, pentru că şi televiziunile americane au realizat că nu contează de fapt decât ratingul din seara difuzării şi numărul de accesări de pe pagina proprie. Aşa că abonamente anuale nu atât de mari fac ca şi în România să poată fi văzute aceste seriale. Vorbeam despre "Heroes" şi despre "Jericho". Iată însă că au apărut încă două titluri care merită toată atenţia. Recunosc că nu le-am văzut încă, dar după prezentarea asta sper să le vedem cu toţii. Este vorba despre "The Nine", saga unor oameni care trec fără să vrea prin jaful unei bănci (detaliile sunt departe de fi clare în vreun fel), serial produs de ABC şi de "Angel", un film de televiziune cum numai HBO ştie să facă, canal care, în ultimii ani, a scos pe piaţă producţii altfel din punct de vedere al modului de abordare a unor lucruri normale. Ca şi în cazul altor seriale pe care vi le-am prezentat aici, nu ştim când sau dacă vor ajunge ele în România, trăiască internetul, putem să le vedem oricum.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite