Premier pe şantier: "Ia vino-ncoace! Deci, fratele meu, voiam să văd un grafic de lucrări"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Călin Popescu Tăriceanu, ministrul transporturilor, Ludovic Orban, şi primarul Capitalei, Sorin Oprescu, s-au deplasat ieri la pasajul subteran Băneasa, ca să vadă stadiul

Premierul Călin Popescu Tăriceanu, ministrul transporturilor, Ludovic Orban, şi primarul Capitalei, Sorin Oprescu, s-au deplasat ieri la pasajul subteran Băneasa, ca să vadă stadiul lucrărilor de infrastructură.

Premierul a cerut constructorilor urgentarea lucrărilor, explicând că "se va întoarce lumea din concediu" şi circulaţia va fi dată peste cap. "Înnebunim toată circulaţia.

Am senzaţia că lucrurile se desfăşoară încet, încetişor, pe loc şi deloc", a spus Tăriceanu, după ce l-a criticat pe şeful Companiei de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, Dorin Dăbucean, pentru că nu participa la discuţie.

"Ia vino-ncoace! Deci, fratele meu, voiam să văd un grafic de lucrări. Tu de ce ai venit aici? Ca să stai să te uiţi de la distanţă?", i-a spus premierul, iritat, lui Dăbucean, de faţă cu ziarişti, oficialităţi, muncitori şi trecătorii curioşi.

Următorul popas, înainte de verificarea Autostrăzii Bucureşti-Ploieşti şi a Centurii Ploieşti Vest, a fost Centura Capitalei. În timp ce Orban a precizat că aici lucrările de extindere la patru benzi sunt în grafic, premierul i-a cerut primarului Capitalei urgentarea avizelor pe care Primăria trebuie să le dea pentru exproprierea a 5.700 mp de teren situat în apropierea pasajului.

Lucrările ar putea fi altfel întârziate cu un an, adică până în 2010. Pedelistul Radu Berceanu a comentat ieri ieşirea premierului: "Tăriceanu se poartă ca Ceauşescu".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite