Prefect practicant yoga la cursurile MISA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul de Gorj, Victor Banţa, a recunoscut, ieri, că, în urmă cu 15 ani, a practicat yoga la cursurile organizate de Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut (MISA). Prefectul a

Prefectul de Gorj, Victor Banţa, a recunoscut, ieri, că, în urmă cu 15 ani, a practicat yoga la cursurile organizate de Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut (MISA).

Prefectul a spus că a ales această cale pentru a se vindeca de o boală aproape incurabilă de care suferea în acea vreme. "Acum vreo 15 ani, eram într-o situaţie foarte gravă cu sănătatea, pentru care medicina nu-mi mai acorda şanse. Am început să practic yoga sub îndrumarea fratelui meu, care este antrenor instructor de yoga şi care are contracte în multe locuri cu multe instituţii, printre care şi MISA".

El susţine însă că nu a făcut parte din gruparea condusă de Gabriel Bivolaru: "Eram cursant yoga şi atât". Prefectul spune că doar achita chiria pentru spaţiul unde aveau loc cursurile membrilor MISA de la Târgu-Jiu.

Victor Banţa a negat în permanenţă, de la instalarea sa în funcţie, că ar fi avut vreo legătură cu MISA şi cu şedinţele de yoga organizate la Târgu-Jiu în urmă cu zece ani. Prefectul de Gorj a spus că nu mai practică yoga pentru că nu mai are timp.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite