Prânzul cel de taină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reporterii postului tv Sport.ro i-au surprins ieri pe Sorin Cârţu, antrenorul Daciei Mioveni, şi pe Virgil Becali, vărul lui Gigi, la un restaurant bucureştean. Ei au schimbat o valiză suspectă cu câteva ore înainte de meciul Stelei cu argeşenii.

Scandalurile par a fi acaparat definitiv fotbalul românesc. Iar ediţia din acest an, despre care foarte mulţi specialişti spuneau că ar fi cea mai tare din istoria fotbalului nostru, îndeplineşte toate premisele pentru a deveni cea mai penibilă şi de prost gust. Ultima ispravă s-a petrecut ieri, la Bucureşti.

Potrivit unor imagini filmate de postul tv Sport.ro, Virgil Becali, căruia Gigi, finanţatorul Stelei, îi spune „Cancelarul”, s-a întâlnit ieri la prânz cu antrenorul Daciei Mioveni, Sorin Cârţu, cu doar câteva ore înainte de meciul dintre Steaua şi gruparea argeşeană. Cei doi au luat prânzul în restauranul Doi Cocoşi, care aparţine patronului Daciei, Gigi Neţoiu.

Borcea şi Mureşan au băut o cafea şi nimeni n-a comentat“

La finalul întâlnirii, la care a participat şi fostul arbitru Ion Crăciunescu, Cârţu a ieşit din local cu o servietă-diplomat. În momentul când au sesizat camerele de luat vederi, bodyguarzii au încercat cu disperare să obtureze imaginea, iar cei doi oficiali au fost vizibil iritaţi.

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a spus, câteva ore mai târziu, că în servietă se afla un joc de table: „Nu erau bani, ci o cutie de table cu care joc eu cu Neţoiu”.

Apoi a continuat ironic: „Dacă Rada se transferă în vară la Dinamo înseamnă că Virgil Becali a dat 200.000 de dolari în diplomatul ăla”. Latifundiarul din Pipera a schimbat tonul şi a amintit de alte întâlniri suspecte: „De ce nu aţi pus întrebări când Mureşan a zburat cu echipa Buzăului la Cluj în acelaşi avion? De ce nu v-aţi întrebat de ce a băut Borcea o cafea cu Mureşan? Sau când se sună jucătorii unii pe alţi ca să aranjeze meciuri.

Ei spun că e o luptă inegală, pentru că Steaua nu ar juca meciurile pe teren. Steaua joacă pe teren”, a declarat Becali la Sport.ro. Crăciunescu a ales să se ducă, mai târziu, la sediul ProTV cu o geantă despre care a spus că este cea de la faţa locului. „Eu m-am întâlnit cu domnul Cârţu în afara restaurantului. Eu doar aşteptam o prietenă să vină cu maşina. Am mâncat şi am plecat.”

"Mai lăsaţi-mă dracului cu prostiile astea! Ce, nu mai au voie oamenii să mănânce?”, a declarat nervos Mircea Sandu. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite