Povestea fetiţei care i-a salvat viaţa lui Socaciu- Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Povestea fetiţei care i-a salvat viaţa lui Socaciu- Revista presei mondene
Povestea fetiţei care i-a salvat viaţa lui Socaciu- Revista presei mondene

Presa mondenă de azi scrie despre povestea impresionantă a unei fetiţe de 10 ani care i-a salvat viaţa lui Victor Socaciu, despre faptul că Gina Pistol nu vrea să cânte pentru bani sau despre premiera producţiei "State de România- Student la Sorbona". Printre alte subiecte, Loredana, ex-Trident este ignorată de tatăl copilului ei, iar nepoata lui Becali a avut o nuntă ca-n poveşti.

O fetiţă i-a salvat viaţa lui Socaciu. O copilă de numai 10 ani, care a suferit un anevrism cerebral acum două săptămâni, a acceptat, prin vocea părinţilor, să salveze alte vieţi, sugrumate de nevoia de transplant. Rinichiul micuţei a ajuns la Victor Socaciu care se afla mai bine de două luni pe lista de aşteptare, scrie Click!.

Gina Pistol nu cântă pentru bani
. Gina Pistol are calităţile necesare pentru a deveni cântăreaţă, ea fiind asaltată cu multe astfel de propuneri. Totuşi, vedeta a refuzat să se transforme într-o maşină de făcut bani, deşi cântă mai bine decât multe soliste consacrate, scrie Click!

Premieră cu surle şi trâmbiţe la "State de România"
. Duminică seara,  la premiera producţiei "State de România - Student la Sorbona" a fost prezentă toată floarea cea vestită a Pro-ului: de la actori, reporteri, scenarişti, costumieri până la producători generali şi directori. "State de România" s-a încheiat cu o ploaie de confetii şi cu un ropot de aplauze care nu a încetat timp de câteva minute bune, scrie Libertatea.

Loredana, ex- Trident a rămas cu ochii în soare
. Miliardarul englez a uitat complet că are o iubită şi un copil în România. El îi respinge apelurile Loredanei nefiind interesat de problemele acesteia sau de ce mai face bebelusul lor, scrie Can Can.

Nepoata lui Becali, nunta de 100.000 euro. Chef mare în familia machedonilor din Pipera. Gigi, Giovani şi Victor au fost la nunta fiicei vărului lor, Virgil Becali, omul bun la toate în Ghencea. Loredana Tomaida Becali, 23 de ani, s-a căsătorit, sâmbătă, cu Marius Bici. “A fost nunta anului la noi, în Pipera”, a povestit procuratorul Ioan Becali, scrie Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite