Povestea lui Cristian Dumitru, la Focus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania „Stop indiferenţei“ demarată de Prima TV continuă. Într-o lume rece, guvernată de bani, părinţii unui copil dispărut de mai bine de trei ani oferă mii de euro pentru a-l găsi.

Nu sunt bogaţi, dar sunt convinşi că doar aşa ar mai putea să-l ţină în braţe din nou pe Cristi, un băiat născut cu grave dizabilităţi fizice şi psihice.

În noaptea zilei de 20 mai 2006, Cristian Lazăr Dumitru a plecat spre locuinţa bunicului patern şi nu s-a mai întors. Vecinii îl ştiau bine. Aşa se face că ori de câte ori a mai fost găsit rătăcind departe de casă, oamenii milostivi l-au adus înapoi la părinţi.

Cristian provine dintr-o familie cu alţi trei copii, un băiat şi două fete. Trei dintre copii au dizabilităţi fizice şi psihice. Cristian a fost diagnosticat la naştere cu „mucopolizaharoză cu oligofrenie“. Centrul român pentru copii dispăruţi a desfăşurat o serie de acţiuni de căutare a copilului.

Cu acordul familiei, s-a realizat şi îmbătrânirea digitală a fotografiei copilului. În ciuda eforturilor depuse, până în momentul de faţă Cristian nu a fost găsit. Cel mai greu este de acceptat este gândul că un copil bolnav rătăceşte undeva prin lume.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite