Povestea Anielei a fost dezvăluită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Povestea Anielei a fost dezvăluită
Povestea Anielei a fost dezvăluită

Reprezentanţii Acasă TV au dezvăluit ieri care este povestea ce stă la baza serialului „Aniela“, difuzat din toamnă la acest post de televiziune.

„Promisă în căsătorie unui tânăr provenit dintr-o familie nobilă, Aniela Elefterios (Adela Popescu) credea că viaţa ei era perfectă şi visa cu încântare la ziua în care avea să devină soţia Prinţului Mihail (Emil Măndănac). 

Dar destinul îi dă o cruntă lovitură. Ianache Elefterios (Aurel Dicu), tatăl ei, se sinucide din cauza datoriilor acumulate la jocurile de cărţi şi, într-o clipă, lumea din visul Anielei se năruie.  Acum, tânăra este nevoită să se confrunte cu cruda realitate, orice uşă i se închide în faţă, iar la logodnicul ei nici nu mai are curajul să viseze, pentru că o fată fără dotă nu mai are niciun viitor“, acesta este scenariul care stă la baza serialului produs de Promance.

În „Aniela“ vor juca actori de marcă precum Gheorghe Dinică, Marin Moraru, Dan Condurache, Florina Cercel, Stela Popescu, Dana Dembinski şi Marian Râlea. Serialul este produs de Ruxandra Ion şi regizat de Iura Luncaşu, Alex Fotea, Bogdan Dumitrescu şi Mihai Brătilă. Personajele principale sunt interpretate de Adela Popescu şi Mihai Petre.

Ieri, s-a lansat şi site-ul www.aniela.acasatv.ro, unde internauţii pot face un tur virtual în anii 1900 şi pot afla, în exclusivitate, ştiri despre actorii din primul serial românesc de epocă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite