Postasii se vor deplasa la sediile firmelor care au parc auto pentru a elibera rovinietele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

In urma intalnirii avute ieri cu reprezentantii Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania, conducerea Postei Romane a stabilit o serie de proceduri care vor veni in sprijinul agentilor

In urma intalnirii avute ieri cu reprezentantii Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania, conducerea Postei Romane a stabilit o serie de proceduri care vor veni in sprijinul agentilor economici detinatori ai unui parc auto si care vor duce la fluidizarea activitatii de eliberare a rovinietelor. Astfel, cate un reprezentant autorizat al Postei Romane va fi prezent la sediile UNTRR din toata tara incepand cu data de 10 ianuarie, iar in Bucuresti de astazi, 6 ianuarie, pentru a facilita eliberarea rovinietelor (documentatia necesara pentru plata integrala sau esalonata, valoarea tarifului de rovinieta pentru fiecare categorie de autovehicul, modalitati de plata etc.). Prin intermediul UNTRR, marii transportatori vor putea solicita prezenta unui lucrator postal la sediul firmei respective, care va efectua aceleasi operatiuni. Concomitent cu aceste masuri, conducerea Postei Romane anunta ca, incepand cu ziua de luni, 10 ianuarie a.c., va extinde reteaua subunitatilor postale abilitate, sa incaseze taxa de utilizare a drumurilor nationale cu alte 81 de locatii, numarul total al acestora ajungand la 435. De asemenea, se analizeaza posibilitatea modificarii programului de lucru al oficiilor postale abilitate astfel incat sambata si duminica clientii Postei Romane sa poata achita tariful de utilizare a drumurilor nationale si contravaloarea facturilor la utilitati. Pana in prezent, prin oficiile postale s-au eliberat aproximativ 250.000 de roviniete.
Lista integrala a oficiilor postale abilitate, precum si documentatia necesara pentru eliberarea rovinietelor pot fi consultate la adresa de web www.posta-romana.ro. Clientii care doresc sa obtina informatii se pot adresa si serviciului de relatii cu publicul al Postei Romane, apeland numarul de telefon 9393 din Bucuresti si 021 9393111 din provincie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite