Posta Brasov - paralizata de o amenintare cu bomba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O alarma falsa cu bomba a paralizat ieri dupa-amiaza, timp de aproape 3 ore, activitatea Postei Brasov. In jurul orei 13,30, un telefon dat de un barbat la serviciul Financiar a pus pe jar toti

O alarma falsa cu bomba a paralizat ieri dupa-amiaza, timp de aproape 3 ore, activitatea Postei Brasov. In jurul orei 13,30, un telefon dat de un barbat la serviciul Financiar a pus pe jar toti angajatii, amenintati cu "sariti toti in aer". Imediat apoi, politia a primit si ea un telefon similar, vocea de la capatul firului parand, de data asta, una de adolescent. In cateva minute, din sediul Postei, situat in centrul Brasovului, au fost evacuati toti cei aproximativ 200 de angajati, dimpreuna cu peste o suta de clienti, iar cladirea a fost cercetata centimetru cu centimetru de echipele pirotehnice ale SRI si IPJ Brasov. Pe unul dintre holuri au fost gasite cateva colete si o umbrela, care au fost ridicate imediat, fiind considerate suspecte. In jurul orei 16,15 cercetarile au fost incheiate cu concluzia ca fusese vorba de inca o alarma falsa, iar angajatii Postei si-au putut relua activitatea. Politistii au inceput deja investigatiile pentru identificarea autorului sau autorilor, care risca ani grei de puscarie sub acuzatia de actiuni teroriste.
Peste 40 de kilograme de hasis - capturate la Valcea
Doi traficanti de droguri au fost capturati, in judetul Valcea, in timp ce vindeau 41 de kilograme de hasis. Toma Dacian Sarsan si Paul Sarsan, din Cernisoara, Valcea, se aflau in atentia SRI, care a furnizat informatii in legatura cu cei doi Politiei si Parchetului. Marti, o echipa de politisti antidrog din cadrul DGCCOA si procurori din cadrul Sectiei de Combatere a Criminalitatii Organizate si Antidrog i-au prins in flagrant pe traficanti. Hasisul, ambalat in pungi vidate si ascuns in doua geamantane si un sac de rufe, urma sa fie plasat in Olanda. Cei doi traficanti au fost arestati, iar cercetarile continua, pentru identificarea liderului gruparii, un cetatean romano-olandez.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite