Posibilă listare a A&D Pharma la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţionarii grupului farmaceutic olandez A&D Pharma vor analiza, în data de 8 octombrie, posibilitatea listării unui pachet de acţiuni la o bursă de valori. Dacă propunerea va fi aprobată, în

Acţionarii grupului farmaceutic olandez A&D Pharma vor analiza, în data de 8 octombrie, posibilitatea listării unui pachet de acţiuni la o bursă de valori. Dacă propunerea va fi aprobată, în decurs de 12 luni vor fi derulate operaţiunile pentru intrarea pe piaţa de capital.

În cazul în care acţionarii grupului vor decide listarea unui pachet de acţiuni, consiliul director va stabili condiţiile pentru o astfel de operaţiune şi va începe demersurile necesare. În primul semestru al acestui an, A&D Pharma a consemnat vânzări nete consolidate de 199,1 milioane euro, în creştere cu 35% faţă de perioada similară a anului trecut.

Potrivit prognozelor analiştilor Erste, vânzările A&D Pharma ar putea ajunge, în acest an, la 440 milioane euro, în creştere cu 32,7% comparativ cu 2006. Majoritatea activităţilor A&D Pharma sunt desfăşurate pe piaţa românească, prin distribuitorul de medicamente Mediplus şi lanţul de farmacii Sensiblu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite