Ponta se duce cu jalba-n proţap la Bruxelles

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Ponta îşi caută aliaţi în războiul cu Mircea Geoană. Liderul PSD s-a deplasat astăzi la Bruxelles pentru a discuta cu liderii socialiștilor europeni despre criza economică și despăre situația din România.

Conform unor surse europarlamentare, citate de inliniedreapta.net, adevăratul motiv al vizitei sale ar fi fost o întâlnire cu preşedintele Paul Rasmussen prin care îi cerea liderului socialist sprijinul pentru eliminarea lui Geoană prezentându-l pe acesta ca fiind un apropiat al PDL-ului.

În timp ce Dan Șova anunța că-l va chema duminică pe Geoană în fața Comisiei de Arbitraj și Integritate a PSD, Ponta ar fi luat avionul spre Bruxelles pentru a-i explica lui Rasmussen și restului socialiștilor europeni cât de necesară este excluderea lui Geoană din rândurile social-democrate.

Potrivit inliniedreapta.net la 11:00 Ponta dădea deja târcoale biroului lui Rasmussen, cu care în cele din urmă a reușit chiar să aibă o discuție privată.

Conform unor surse europarlamentare din cadrul PSD, Ponta ar miza pe obținerea unui mesaj de susținere din partea liderilor socialiștilor europeni și a altor membri ai acestei grupări politice.

Liderul PSD speră că astfel va reuși să obțină o reacție pozitivă din partea socialiștilor europeni pentru a închide și gura colegilor de partid care s-au pronunțat deja pentru iertarea lui Geoană, cazul lui Ion Iliescu și Adrian Năstase, dar și a unor lideri de filiale din teritoriu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite