Ponta recunoaşte nonşalant că încalcă legea circulaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Cu legile pe hârtie stăm foarte bine. Eu cred însă că ar fi trebuit să se bage bani în şosele şi în parcări, şi nu în radare sofisticate. Dacă mergeţi prin Bucureşti puteţi vedea

"Cu legile pe hârtie stăm foarte bine. Eu cred însă că ar fi trebuit să se bage bani în şosele şi în parcări, şi nu în radare sofisticate. Dacă mergeţi prin Bucureşti puteţi vedea câte maşini sunt parcate neregulamentar pentru că nu sunt locuri de parcare", îşi dă cu părerea Victor Ponta despre dramele care au îndoliat şoselele României.
Cât priveşte modelul oferit de potentaţii zilei, deputatul PSD recunoaşte că nu este întotdeauna un sfânt la volan. Un telefon primit la redacţia ziarului nostru de la un şofer aflat în trafic a arătat că, ieri dimineaţă, pe strada Mircea Vulcănescu, în Bucureşti, deputatul PSD a uitat că trebuie să respecte regulile de circulaţie. Întrebat dacă a depăşit neregulamentar, Ponta a recunoscut că este posibil. "Nu vă contrazic, pentru că, recunosc, nu sunt un sfânt la volan, dar nu încalc regulile foarte grav. Dar dacă am greşit, va trebui să plătesc", a afirmat Ponta. "Vă spun că acolo este linie întreruptă, aşa că aveam voie să depăşesc. Probabil că am deranjat un alt şofer în trafic, pentru că dimineaţa oricum se circulă îngrozitor în Capitală", a mai găsit Ponta o scuză.
Întâmplător, evenimentul a fost văzut şi de un redactor al ziarului Adevărul. Ponta, la volanul unui BMW X5, a depăşit linia continuă, cel puţin în dreptul a două dintre trecerile de pietoni, el mergând de la o intersecţie la alta paralel cu coloana de "fraieri" care aşteptau regulamentar la semafor. Ponta vorbea la mobil în timp ce conducea, şi i-a speriat pe şoferii care veneau din sens opus, aceştia putând fi terciuiţi de limuzina parlamentarului. Ca să evite un accident, Ponta s-a refugiat în alveola de pe celălalt sens de mers, unde a aşteptat cât a trecut coloana, după care s-a repezit din nou pe contrasens. Dacă şoferii obişnuiţi au parcurs strada în cca 10 minute, micului Schumacher i-au fost de ajuns unul sau două minute.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite