Pompierii au umplut de apă calculatoarele lui Dan Chişu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un sfert de dulap şi un coş de gunoi. Atât a ars în biroul lui Dan Chişu, preşedintele festivalului Dakino. Pompierii militari au intervenit în forţă, în noaptea de luni spre marţi, pentru

Un sfert de dulap şi un coş de gunoi. Atât a ars în biroul lui Dan Chişu, preşedintele festivalului Dakino. Pompierii militari au intervenit în forţă, în noaptea de luni spre marţi, pentru a stinge un incendiu dintr-un birou de la etajul întâi al Teatrului Naţional din Bucureşti.
"Incendiul a fost foarte mic, însă pagubele sunt considerabile, 99% fiind produse de apă şi 1% de foc", a declarat Dan Chişu pentru Adevărul. "S-a acţionat în forţă, s-au spart multe geamuri, intervenţia a fost promptă şi foarte brutală. La o primă privire, au fost afectate de apă multe casete video, arhiva noastră şi calculatoarele. Numai dacă am lua în calcul computerele, pagubele s-ar ridica la 100-200 milioane de lei", ne-a spus Dan Chişu.
Caramitru: Teatrul are 18 pompieri
Directorul Teatrului Naţional din Bucureşti, Ion Caramitru, ne-a declarat că noul incendiu a pus în gardă cei 18 pompieri angajaţi, care patrulează pe coridoarele instituţiei. La TNB, instalaţiile electrice au fost în mare parte schimbate, iar angajaţii trebuie să aibă grijă unde aruncă ţigările, deoarece peste tot sunt materiale inflamabile, care pot asigura o circulaţie rapidă a focului.
Incendiul din biroul lui Dan Chişu a izbucnit de la un

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite