Poliţistul bătăuş, iertat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarul Ioan Halaicu, şeful Biroului de Investigaţii Criminale Suceava, filmat anul trecut în timp ce bătea cu bastonul un bărbat la audieri, a scăpat doar cu amendă. Procurorii de la

Comisarul Ioan Halaicu, şeful Biroului de Investigaţii Criminale Suceava, filmat anul trecut în timp ce bătea cu bastonul un bărbat la audieri, a scăpat doar cu amendă.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava au finalizat, zilele trecute, cercetările şi au dispus scoaterea de sub urmărire penală a ofiţerului şi aplicarea unei amenzi administrative de 1.000 de lei.

Procurorii au motivat decizia invocând că "fapta prezintă un grad de pericol social redus şi nu a produs urmări grave".

În ordonanţa Parchetului se mai arată că starea de sănătate a comisarului Halaicu este destul de şubredă(are probleme cardiace), astfel încât amenda administrativă este suficientă.

Face contestaţie

Ioan Halaicu va contesta decizia procurorilor. "La recunoaşterea din grup, partea vătămată a indicat o altă persoană ca autor al agresiunii. Din acest considerent, dar şi pentru că nu există altă probă împotriva comisarului, considerăm că sancţiunea aplicată de procurori nu este corectă", ne-a spus Viorica Vargan, avocatul poliţistului sucevean.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite