Politistii bucuresteni au anihilat doua grupari de hoti de masini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politistii Serviciului Furturi de Autovehicule din cadrul DGPMB, ajutati de colegii postului din comuna Pantelimon-Ilfov, au identificat doua grupari de hoti de autoturisme care au furat de pe raza

Politistii Serviciului Furturi de Autovehicule din cadrul DGPMB, ajutati de colegii postului din comuna Pantelimon-Ilfov, au identificat doua grupari de hoti de autoturisme care au furat de pe raza Capitalei. Din prima grupare faceau partea Neagu Florinel, 22 de ani, Dorobantu Catalin, 24 de ani, Grecu Ilie Marin, 23 de ani, si Vasile Cornel, 22 de ani. In perioada 10-13 martie, acestia au furat, de pe raza sectorului 2, doua masini Dacia 1410, pe care le-au dezmembrat, valorificand piesele in targurile saptamanale. Doi dintre autori sunt cercetati in stare de arest, iar alti doi, in stare de libertate pentru savarsirea infractiunii de furt calificat. Cea de-a doua grupare actiona in sectoarele 3 si 5 si era formata din Stancu Iulian, 29 de ani, P. Alexandru, 15 ani, si M. Dragos, 17 ani. Primul - se arata intr-un comunicat al Politiei, a furat 3 autoturisme Dacia, iar Stancu si Alexandru au disparut in noaptea de 19/20 martie a.c., la volanul unei masini parcate pe Soseaua Campia Libertatii, sectorul 3. Prejudiciul, in primul caz, a fost estimat la 370 milioane lei. Al patrulea autoturism a fost recuperat. Stancu este cercetat in stare de arest.
Politia Capitalei recomanda si cu aceasta ocazie posesorilor de autoturisme masuri care sa previna astfel de fapte, cum ar fi:
* sa-si creeze un sistem antifurt mecanic sau electric * sa monteze pe volan un sistem antifurt, tip "carja" * sa nu fie lasat al doilea rand de chei de contact in autoturism * sa nu se lase autoturismul cu motorul pornit sau cheile in contact, la coborarea din acesta * parcarea autoturismului sa se faca, pe cat posibil, in locuri luminate * montarea unui sistem de alarma G.P.S. * asigurarea autovehiculului prin societati specializate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite