Poliţişti şpăgari, prinşi în flagrant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tot mai mulţi poliţişti intră în vizorul organelor de anchetă penală din cauza faptelor de corupţie în care sunt implicaţi. Pe măsură ce publicul reclamă abuzurile, se realizează

Tot mai mulţi poliţişti intră în vizorul organelor de anchetă penală din cauza faptelor de corupţie în care sunt implicaţi. Pe măsură ce publicul reclamă abuzurile, se realizează flagrantul care îi bagă după gratii pe ciubucari.
Agentul principal de poliţie din Huşi Bogdan P. a fost trimis în judecată, după ce Direcţia Generală Anticorupţie din cadrul MAI a constatat că a primit şpagă 1.500 de euro pentru a face pierdut un dosar penal la regimul circulaţiei rutiere. Poliţistul a fost prins în flagrant în momentul în care mai primea încă 1.000 de euro pentru rezolvarea aceluiaşi caz. Alţi doi poliţişti comunitari au fost reţinuţi, sâmbătă, în zona plajei de la Năvodari, după ce au pretins sume de bani de la turişti pentru a nu îi amenda.
O patrulă de jandarmi din zonă a fost sesizată de un cuplu care a reclamat că a fost oprit pe plajă, în zona Hanul Piraţilor, de două persoane care le-au cerut să se legitimeze, dar să le şi dea 500.000 lei vechi pentru a nu-i amenda. Mihăiţă O., 31 de ani, şi Cristian A., 27 de ani, poliţişti comunitari din Năvodari, le-au solicitat mai multor turişti, sub diferite pretexte, sume de bani pentru a nu-i sancţiona contravenţional.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite