Poliţişti reţinuţi pentru contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase poliţişti de frontieră, dar şi doi civili sunt anchetaţi că şi-ar fi însuşit marfa din două tiruri de ţigări de contrabandă. Potrivit procurorilor anticorupţie, după ce au

Şase poliţişti de frontieră, dar şi doi civili sunt anchetaţi că şi-ar fi însuşit marfa din două tiruri de ţigări de contrabandă.

Potrivit procurorilor anticorupţie, după ce au găsit ţigările ascunse, poliţiştii de frontieră au sustras, înainte de contabilizare, cea mai mare parte a capturii.

În procesele-verbale întocmite ulterior a fost trecută doar 40% din cantitatea reală de ţigări confiscate.  Evenimentul s-a petrecut în nopţile de 14 spre 15 şi 15 spre 16 septembrie. Anchetatorii au descoperit că poliţiştii au dat ţigările pe care le-au furat din cele două camioane unor civili pentru a le vinde pe piaţa neagră.

Luni, în urma unor percheziţii efectuate la locuinţele celor doi civili au fost găsite câteva mii de cartuşe de ţigări despre care anchetatorii spun că fac parte din loturile de ţigări de contrabandă confiscate de vameşi în urmă cu două săptămâni.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite