Poliţişti de la circulaţie, în şanţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi agenţi de circulaţie din Alba s-au răsturnat cu maşina poliţiei în şanţ, încercând să evite o dubiţă care le-a tăiat calea şi apoi a fugit de la locul accidentului. Poliţiştii

Doi agenţi de circulaţie din Alba s-au răsturnat cu maşina poliţiei în şanţ, încercând să evite o dubiţă care le-a tăiat calea şi apoi a fugit de la locul accidentului. Poliţiştii se deplasau cu semnalele luminoase şi sonore pornite. Ei urmăreau de DN1 un autoturism care efectuase o depăşire interzisă.

Doi agenţi de la Poliţia Rutieră Alba patrulau ieri dimineaţă pe DN1, între Teiuş şi Alba Iulia. În jurul orei zece, au văzut un autoturism care a executat o depăşire pe linia continuă şi au plecat în urmărirea lui, spre Alba Iulia. După nici un kilometru, la inersecţia DN1 cu DJ107 B, o dubiţă de culoare albă care ieşea de pe drumul secundar le-a tăiat brusc calea.

Poliţiştii au încercat să evite impactul, dar s-au izbit de capul unui podeţ şi s-au răsturnat în şanţ. Şoferul dubiţei a călcat pedala de acceleraţie şi a fugit de la locul accidentului. Unul dintre agenţii de circulaţie a suferit leziuni uşoare. Toate forţele Poliţiei Rutiere au fost mobilizate pentru prinderea şoferului care a provocat accidentul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite