Poliţist comunitar, ameninţat cu pistolul la Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seria incidentelor în care sunt folosite arme de foc pare a nu se mai opri. Aproape zilnic apar cazuri în care indivizi certaţi cu legea fac pe pistolarii pentru a tranşa diferite dispute. De

Seria incidentelor în care sunt folosite arme de foc pare a nu se mai opri. Aproape zilnic apar cazuri în care indivizi certaţi cu legea fac pe pistolarii pentru a tranşa diferite dispute. De data aceasta, cel care s-a aflat în faţa unui pistol îndreptat asupra sa a fost chiar un poliţist. Sebastian Crăcănete, agent la Poliţia Comunitară din Drobeta-Turnu Severin, a fost ameninţat în noaptea de joi spre vineri cu un pistol de către un tânăr.

Individul fusese deranjat că i se ceruse să plece cu autoturismul BMW pe care-l conducea dintr-o zonă cu acces restricţionat. După incident, "pistolarul" a fugit, dar a fost prins la scurt timp de poliţiştii IPJ Mehedinţi.

În maşina lui Radu Alex Bunghescu (19 ani) au fost descoperite o sabie, un pistol şi două bâte de baseball. El nu avea permis de conducere şi, în plus, era şi beat.

"Uite, mă, am şi eu pistol!"

Potrivit surselor judiciare, incidentul s-a petrecut în faţa palatului cultural ,,Theodor Costescu". Când poliţistul i-a spus că nu poate staţiona acolo, Bunghescu l-a înjurat şi a scos pe geam un pistol. ,,Uite, mă, am şi eu pistol!", i-ar fi spus şoferul BMW-ului. La insistenţele unei tinere care se afla cu el în autoturism, Radu Alex Bunghescu a părăsit zona.

Maşina suspectului a fost oprită la un filtru organizat de poliţie la ieşirea din oraş. Potrivit anchetatorilor, Radu Alex Bunghescu avea autorizaţie pentru pistolul cu bile, însă nu apucase să-şi ridice permisul de la IPJ Timiş. Poliţiştii severineni l-au amendat cu 500 de lei şi i-au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice şi ultraj.

Scandal cu focuri de armă în Capitală

Un conflict în care s-au folosit din nou arme de foc s-a petrecut, în urmă cu două zile, în plin centrul Capitalei. Mai mulţi rromi înarmaţi cu bâte au intrat pe o terasă, situată nu departe de sediul Guvernului, ca să îi ceară bani unui tânăr aflat în local. Cel atacat, Dragoş Matei (29 de ani), nu a stat prea mult pe gânduri şi a scos un pistol cu bile din cauciuc.

El a tras mai multe focuri în cei care l-au atacat, fiind rănit, la rândul său. Potrivit unor surse, scandalagiii fac parte din clanul Duduienilor, implicat în nenumărate tâlhării, furturi şi şantaje. Poliţiştii Secţiei 2 trebuie să clarifice împrejurările în care s-a produs incidentul şi să stabilească dacă Dragoş Matei a folosit sau nu pistolul în legitimă apărare.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite