Poliţist luat pe capota unui Matiz într-o intersecţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un agent de la Poliţia Rutieră a Capitalei se află internat la spitalul de Urgenţă Floreasca cu răni grave, după ce a fost accidentat de un autoturism Matiz, în timp ce dirija circulaţia

Un agent de la Poliţia Rutieră a Capitalei se află internat la spitalul de Urgenţă Floreasca cu răni grave, după ce a fost accidentat de un autoturism Matiz, în timp ce dirija circulaţia în zona Băneasa.

Incidentul s-a produs în jurul orei 12.00, în timp ce poliţistul se afla în intersecţia dintre bulevardele Aerogării cu Ficusului. Şoferul Matizului, care circula pe b-dul Ficusului, a intrat în intersecţie pe culoarea verde a semaforului şi în momentul în care a virat stânga, spre b-dul Aerogării, nu l-a observat pe omul legii şi l-a luat direct pe capotă.

De altfel, acesta a declarat anchetatorilor că nu a mai avut timp să-l evite pe agentul de circulaţie, deoarece l-a observat prea târziu. Şoferul a rămas fără permis şi se poate alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Poliţistul rănit a rămas internat la secţia Chirurgie pentru îngrijiri medicale.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite