Politicienii au trişat până şi la un meci amical de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

au început să încingă atmosfera. "Vă batem şi într-un picior", le spuneau politicienii fotbaliştilor, care mai mult stăteau la şuete decât la încălzire. Alţii erau mai realişti şi se

au început să încingă atmosfera. "Vă batem şi într-un picior", le spuneau politicienii fotbaliştilor, care mai mult stăteau la şuete decât la încălzire. Alţii erau mai realişti şi se gândeau că ar trebui ca politicienii să aibă doi-trei oameni în plus ca să evite "măcelul". Selecţionata FRF şi-a respectat blazonul şi s-a prezentat cu "prima echipă": Mircea Sandu, Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu, Lupescu, Prodan, Săndoi şi Prunea s-au aşezat în teren pentru a le da o lecţie politicienilor. După un început timid, în care au primit repede gol, politicienii s-au mobilizat şi au reuşit să egaleze, prin intrusul Dan Bittman. Victor Ponta a fost, în prima repriză, rezervă de lux şi s-a mulţumit să comenteze jocul colegilor. "Dacă eram eu la faza asta, să vezi ce le făceam! Ăştia ai noştri parcă s-au cam îngrăşat, aleargă greu. Uite cum pierde Titus (Corlăţean - n.r.) mingea. Stai să mă încălzesc şi le arăt eu!", comenta Ponta de lângă linia de margine. Între timp, scorul a evoluat şi, după reuşitele lui Vlădoiu şi Săndoi, pauza a consemnat un rezultat de 3-1 în favoarea FRF şi câteva ratări monumentale în dreptul politicienilor.

Ponta, campionul ratărilor
După pauză a intrat în atac Victor Ponta, alături de Bittman, şi aspectul meciului s-a schimbat. Cu viziune şi inventivitate, politicienii au început să atace şi să încerce revenirea. şi aproape au reuşit, prin Victor Ponta, care a relansat meciul, ducând scorul la 3-2 şi având o ratare de kinogramă, cu poarta goală. Totuşi, condiţia fizică a făcut ca politicienii să nu mai reziste. şi asta chiar dacă, înşelând vigilenţa arbitrilor, ei au jucat, mai bine de 20 de minute, cu 12 oameni. "Să mor io dacă ăsta a fost ofsaid", se jura Bittman, ofticat că nu a fost lăsat singur cu portarul advers. Au mai urmat încă cinci goluri ale FRF-iştilor şi un penalty ratat de politicieni, după un fault grosolan la Ponta. În final, s-au schimbat tricourile, s-au schimbat impresii şi fiecare a declarat că nu va face schimb de meserii cu adversarii. Fiecare cu ce se pricepe!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite