Politicienii petrec care acasă, care în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acasă, la prieteni sau la rude, în ţară sau în străinătate, o bună parte din politicienii români vor petrece Învierea împreună cu familia. Geoană a plecat în AustriaPreşedintele PSD,

Acasă, la prieteni sau la rude, în ţară sau în străinătate, o bună parte din politicienii români vor petrece Învierea împreună cu familia.

Geoană a plecat în Austria
Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a preferat să plece în Austria. şi pentru că oricum copiii era plecaţi din ţară în excursie, liderul PSD împreună cu soţia au decis că nu le-ar prinde deloc rău să combine Paştele cu un scurt concediu de câteva zile.

Maria Petre a adus ouă roşii în Parlamentul European
Senatorul PD Maria Petre a declarat că a împărţit colegilor din Parlamentul European ouă roşii, însoţite de un cartonaş cu legenda acestei tradiţii. "Au fost foarte impresionaţi, aceste cadouri au fost la fel de bine primite ca şi mărţişoarele", a afirmat Petre. Senatorul a mai spus că aşteaptă cu nerăbdare să ajungă acasă, la Slobozia, unde îşi va petrece Sărbătorile de Paşte în sânul familiei. Maria Petre a afirmat că va găti toate mâncărurile tradiţionale din miel - ciorbă, drob şi friptură - şi va înroşi ouă. Ea a mai spus că va coace o pâine mare, cu împletitură în formă de cruce, peste care va pune, conform obiceiului, brânză cu ou.

Bolcaş, la locuinţa de la ţară
"Voi fi la căsuţa mea din comuna Proviţa de Jos", a declarat Lucian Bolcaş, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor şi prim-vicepreşedinte al PRM. El intenţionează să petreacă Sărbătorile de Paşte împreună cu familia, iar Lumină vor lua de la biserica din sat. "Soţia mea veghează cozonacii, care vor fi foarte buni, pentru că a pus în ei multă dragoste", a mai spus Lucian Bolcaş.

Văcăroiu - în Argeş, Olteanu - în Prahova
Preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu, va petrece Sărbătorile Pascale în familie. El se va afla în Ştefăneşti-Argeş şi va lua lumină din biserica din localitate. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, va petrece Sfintele Sărbători de Paşte împreună cu soţia, pe Valea Prahovei. "O să petrec Paştele împreună cu soţia mea, la munte", a spus Bogdan Olteanu.

Tăriceanu, conectat la situaţia de pe Dunăre
Premierul va petrece Sărbătorile de Paşte împreună cu familia. El a afirmat în repetate rânduri că preferă să întâmpine sărbătorile creştine în România, alături de mama sa, de soţie şi de cei doi copii.
"Primul-ministru Călin Popescu Tăriceanu încă nu s-a decis în ce loc va face Paştele, dar, oriunde s-ar afla, el va fi conectat în permanenţă la evoluţia situaţiei de pe Dunăre", ne-a declarat purtătorul de cuvînt al guvernului, Oana Marinescu.

Senatorul PNL Norica Nicolai îşi va petrece sărbătorile în familie
După tradiţie, Norica Nicolai va face pască, cozonacul tradiţional cu multă brânză.
Senatorul PC Gavrilă Vasilescu va pleca, împreună cu familia, la invitaţia unor prieteni, la Dumbrăveni, în judeţul Sibiu.

C.V. Tudor, la Bran
"Eu stau întotdeauna în familie", a declarat preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.
El a precizat că, în această perioadă, se va afla la Bran, la casa surorilor sale, împreună cu familia. C.V. Tudor a spus că va încerca să ajungă la Mănăstirea Sâmbăta de Sus.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite