Politică cu tâlhari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ampania electorală din Neamţ tinde să ia accente nebănuite pentru politicieni dar şi pentru oamenii de rând. Un tâlhar notoriu, condamnat deja la nouă ani de închisoare a declarat că la

ampania electorală din Neamţ tinde să ia accente nebănuite pentru politicieni dar şi pentru oamenii de rând. Un tâlhar notoriu, condamnat deja la nouă ani de închisoare a declarat că la ultima lovitură a fost "susţinut" de primarul oraşului Târgu Neamţ.

Informaţiile au ajuns în atenţia publicului după ce şeful PSD Neamţ a afirmat toate acestea într-o conferinţă de presă. El spune că "surse judiciare" l-au informat că în cadrul şedinţei de judecată de miercuri, infractorul Ion Purice ar fi afirmat că a tâlhărit pe afaceristul Mircea Pintilie, la acea vreme preşedinte al PLD Târgu Neamţ, ca urmare a unei comenzi venite din parte primarului de Târgu Neamţ.

Mai mult, liderul PSD Neamţ a mai adăugat şi faptul că pe lista infractorului se mai aflau alte două nume de oameni politici: Toader Mocanu, prefectul de Neamţ şi Gheorghe Ştefan, primarul de Piatra Neamţ. Decebal Arnăutu susţine că nici nu-l cunoaşte pe "acel Purice" şi că nu are nici o legătură cu acest caz. "Dacă susţine aşa ceva ar trebui să şi demonstreze", a afirmat edilui de Târgu Neamţ.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite