Poliţia trebuie să se ducă la Corbeanca după Vântu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu (foto) nu s-a prezentat nici ieri la Curtea de Apel Bucureşti, unde era citat cu mandat de aducere, întrucât şi-a schimbat domiciliul. Instanţa a decis

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu (foto) nu s-a prezentat nici ieri la Curtea de Apel Bucureşti, unde era citat cu mandat de aducere, întrucât şi-a schimbat domiciliul. Instanţa a decis emiterea unui nou mandat de aducere pentru Sorin Ovidiu Vântu, întrucât nu a răspuns invitaţiei judecătorilor de a fi audiat în calitate de martor în dosarul FNI.

Vântu a fost citat şi ieri cu mandat, însă şi-a schimbat domiciliul din strada Paris din sectorul 1 al Capitalei în comuna Corbeanca. Mandatul de aducere va fi pus în executare de poliţie. Audierea lui Vântu vine ca urmare a solicitării formulate de Ioana Maria Vlas, condamnată în dosarul FNI la 13 ani de închisoare.

Vlas a susţinut că Sorin Ovidiu Vântu ar trebui să aibă cel puţin calitatea de instigator sau de complice, întrucât ar fi beneficiat de sume mari de bani de la FNI.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite