Poliţia a dat iama în prostituatele de pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

14 "fetiţe" şi şase "peşti" au fost săltaţi, ieri, de poliţiştii bucureşteni sub acuzaţia de prostituţie şi proxenetism prin intermediul internetului. Clienţii, în special cetăţeni

14 "fetiţe" şi şase "peşti" au fost săltaţi, ieri, de poliţiştii bucureşteni sub acuzaţia de prostituţie şi proxenetism prin intermediul internetului. Clienţii, în special cetăţeni străini, întreţineau raporturi sexuale cu fetele, în locaţii de lux din Bucureşti sau "la pachet" în străinătate.

Fotografiile prostituatelor erau postate, alături de scurte prezentări, biografie, tarife şi preferinţele sexuale, pe câteva site-uri de pe internet. Preţurile variau între 100 şi 2.000 de euro, în funcţie de locaţie, ţară şi timpul acordat fiecărui client. Fetele puteau fi comandate prin telefon.

"Tânără drăguţă, manierată, elegantă, discretă, ofer companie intimă domnilor, doamnelor şi cuplurilor generoase, chiar şi un show lesbi în compania oricărei fete de pe acest site. Discreţie, igienă, plăcere şi comunicare".

Aceasta este scurta prezentare a Annytei în vârstă de 20 de ani din Bucureşti, de pe site-ul www.escorte-sexy.com, una dintre prostituatele aduse ieri la sediul Poliţiei Capitalei. Fata se afla în topul preferinţelor clienţilor, majoritatea cetăţeni străini.

Poliţiştii documentează de mai multă vreme activitatea prostituatelor şi a proxeneţilor, mai ales că fetele, majoritatea în vârstă de 20 de ani şi dimensiuni de manechine, erau prezentate în ipostaze seducătoare pe site-uri sexy.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite