Poliţia, chemată la împărţirea subiectelor de istorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihail Hărdău."Am cerut liste cu numele şi prenumele delegaţilor, precum şi cu numerele maşinilor cu care se vor deplasa la Bucureşti. Delegaţii din fiecare judeţ au fost programaţi să

Mihail Hărdău.
"Am cerut liste cu numele şi prenumele delegaţilor, precum şi cu numerele maşinilor cu care se vor deplasa la Bucureşti. Delegaţii din fiecare judeţ au fost programaţi să ridice subiectele şi baremele pentru testul de la istorie în intervale orare precise. Reprezentanţii judeţelor vor pătrunde în curtea interioară cu maşina, cu număr de înregistrare, iar toate actele lor vor fi verificate. Totul se va face sub supravegherea poliţiei pentru că nu mai vreau să am probleme", ne-a declarat Hărdău, arătând că demersul jurnalistic al ziarului Adevărul a avut un rol benefic pentru securitatea distribuirii subiectelor.

Adrian Stoica, fost director SNEE, urmărit penal
Poliţiştii de la Secţia 3 au început urmărirea penală împotriva lui Adrian Stoica, fostul şef al Serviciului de Evaluare din Ministerul Educaţiei. Acesta este acuzat de neglijenţă în serviciu alături de Georgeta Creţu, secretarul Comisiei de Organizare a Testelor Naţionale, şi Rozalia Doicescu, inspector de istorie. Adrian Stoica a fost demis de ministrul Mihail Hărdău, după ce sâmbătă reporterii ziarului Adevărul au reuşit să intre în posesia subiectelor pentru testele naţionale.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite