Poliţia caută două fetiţe dispărute misterios

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dispariţia a două fetiţe de şapte şi, respectiv, 10 ani a creat panică în Belgia, ţară care nu a trecut încă peste coşmarul cazului Dutroux. Autorităţile de la Liege au intrat în

Dispariţia a două fetiţe de şapte şi, respectiv, 10 ani a creat panică în Belgia, ţară care nu a trecut încă peste coşmarul cazului Dutroux.
Autorităţile de la Liege au intrat în alertă, după ce Nathalie Mahy şi Stacy Lemmens au dispărut fără urmă, vinerea trecută, din barul în care se aflau cu părinţii lor. Cele două fetiţe erau surori vitrege. Părinţii, Catherine şi Thierry Mahy, au remarcat dispariţia lor în jurul orei 3 dimineaţa. Anchetatorii caută acum posibili martori, dar îl au deja în colimator pe prietenul uneia dintre chelneriţele din barul din Liege. Bărbatul a fost văzut în local până în jurul orei unu şi jumătate, în noaptea dispariţiilor. Acesta se numeşte Abdellah Ait Oud şi s-a prezentat la poliţie după ce şi-a văzut fotografia la un jurnal tv. Ait Oud a fost condamnat în 1994 pentru viol asupra nepoatei sale în vârstă de 14 ani. După ce a ispăşit o parte din pedeapsă, a fost eliberat, dar reîncarcerat apoi pentru furt şi viol. În 2001 este din nou eliberat condiţionat. Dispariţia celor două fetiţe le-a adus aminte localnicilor din Liege de cazul Marc Dutroux, cel mai cunoscut pedofil şi criminal în serie. În anii 1995 şi 1996, el a răpit, a abuzat sexual şi a omorât şase tinere, două dintre ele chiar din oraşul Liege.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite